Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Prințesa Charlotte, într-o fotografie înduioșătoare alături de frățiorul ei, prințul Louis

0
Prințesa Charlotte, într-o fotografie înduioșătoare alături de frățiorul ei, prințul Louis
Palatul Kensington a făcut publice weekend-ul acesta imagini cu Prinţul Louis, bebeluşul Prinţului William şi al Ducesei de Cambridge. Cadrele au fost realizate chiar de mama lor, iar într-un dintre ele se vede clar cum Prințesa Charlotte își îndeplinește perfect rolul de surioară mai mare.

"Ducele şi şi ducesa de Cambridge au plăcerea să vă prezinte două fotografii ale Pinţesei Charlotte şi ale Prinţului Louis făcute de ducesă la Palatul Kensington", este mesajul din postarea de pe Twitter.

Prima imagine o reprezintă pe Prinţesa Charlotte ţinându-şi în braţe fratele mai mic şi sărutându-l pe frunte, în timp ce acesta doarme, iar comentariul care o însoţeşte este "această fotografie a fost făcută în 3 mai, cu ocazia cele de a treia aniversări a Prinţesei Charlotte".



În cealaltă fotografie apare doar Prinţul Louis. Şi aceasta este făcută tot de Ducesa de Cambridge, în 26 aprilie.



De asemenea, ducele şi ducesa mulţumesc pentru mesajele primite cu ocazia naşterii bebeluşului şi a zilei de naştere a Prinţese Charlotte.

Nou-născutul este al cincilea în ordinea succesiunii la tron, după bunicul lui (prinţul Charles), tatăl lui (prinţul William), şi după fraţii lui mai mari (prinţul George şi prinţesa Charlotte). Copilul va avea titlul de Alteţa Sa regală Prinţul Louis de Cambridge.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus