Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Cum va arăta Virgil Ianțu în ipostaza de bunic?

0
Cum va arăta Virgil Ianțu în ipostaza de bunic?
În prezent, celebrul prezentator are 46 de ani și este tatăl unei superbe fetițe de 12. V-ați întrebat vreodată cum va arăta Virgil în ipostaza de bunic? Cel puțin, din punct de vedere fizic, vă puteți face o idee urmărind filmul ,,Ghinionistul”, unde vedeta TVR 2 joacă un rol care l-a îmbătrânit cu cel puţin 20 de ani.

Virgil Ianţu s-a transformat total la indicaţiile regizorului Iura Luncaşu şi a renuntat aproape complet la podoaba capilară, acceptând şi un machiaj generos, care l-a îmbătrânit cu cel puţin 20 de ani, totul numai pentru rolul său din comedia ,,Ghinionistul”, care va avea premiera pe marile ecrane din 8 decembrie.În interpretarea unui tată dedicat, dispus să-i ofere fiicei sale tot sprijinul material necesar, personajul interpretat de Virgil Iantu, domnul Dinu, va descoperi pe propria-i piele că cele mai importante lucruri pentru un copil sunt: atenţia şi iubirea necondiţionată. Relaţia conflictuală pe care Dinu o are cu fiica sa (Sânziana Tarţa) îl va face să reconsidere tot felul său de a fi.

Cu siguranţă unul dintre filmele româneşti cu cea mai impresionantă distribuţie, comedia ,,Ghinionistul” aduce împreună actori cu greutate, nume consacrate ale industriei muzicale şi figuri marcante ale showbizului autohton. Cu Vlad Logigan, Sânziana Tarţa, Gheorghe Visu şi Radu Gabriel în rolurile principale, ,,Ghinionistul” a rezervat partituri savuroase şi pentru: Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Ianţu şi Codin Maticiuc.

Scenariul filmului ,,Ghinionistul” este semnat de Salex Iatma, Iura Luncaşu şi Radu Gabriel, producători ai comediei fiind Iura Luncaşu şi Andrei Băltăreţu-Iancu. Filmările pentru comedia ,,Ghinionistul” au avut loc în luna octombrie a anului trecut, în oraşul Reşita, precum şi în împrejurimi.

Povestea comediei „Ghinionistul” este despre haz de necaz, despre un tip prea prins în grijile zilnice şi prea convins că este urmărit de ghinion, încât uită că unele lucruri depind doar de el pentru a-şi îndeplini visele. Ce-i drept, are multe „pieze rele” în jur! Galerie Foto

  • Cum va arăta Virgil Ianțu în ipostaza de bunic?
  • Cum va arăta Virgil Ianțu în ipostaza de bunic?
  • Cum va arăta Virgil Ianțu în ipostaza de bunic?
  • Cum va arăta Virgil Ianțu în ipostaza de bunic?

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus