Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Dorian Popa este Batman, numai în ,,Marea Aventură LEGO® 2”

1
Dorian Popa este Batman, numai în ,,Marea Aventură LEGO® 2”
Unul dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul românesc, Dorian Popa revine pe marile ecrane, unde îi împrumută vocea legendarului personaj Batman din „Marea Aventură LEGO® 2”, mult așteptata continuare a animației care a dat startul freneziei LEGO®.

Despre întoarcerea în studioul de înregistrări pentru a-i da glas unuia dintre personajele care i-au marcat copilăria, Dorian Popa declară: ,,Batman era unul dintre super eroii mei preferaţi din copilarie, evident pentru că avea muschi, iar Lego a fost una dintre pasiunile mele cele mai mari de atunci. Îmi aduc aminte cum cea mai mare dorinţă a mea era ca de fiecare sărbatoare să primesc un set Lego cadou. Am emoţii de fiecare dată când îmi împrumut vocea unui personaj animat, chiar dacă nu sunt la prima experienţă de acest gen. În opt ani, am dublat trei personaje animate, aşa că nu pot spune că aceasta este o activitate frecventă în cariera mea. Pentru ,,Marea Aventura LEGO® 2” a decurs totul foarte bine. Cum Batman vorbeşte mai grav, nu mi-a fost foarte greu să ajung la tonalitatea vocii lui. “, a concluzionat Dorian Popa despre implicarea sa în realizarea versiunii în limba română a animaţiei „Marea Aventură LEGO® 2”.

La fel de întunecat, sarcastic şi egoist ca de fiecare dată şi adorabil ca de obicei, acest erou super cool este mereu gata să salveze omenirea. Batman este de această dată puţin mai bun la munca în echipă, cel puţin dacă toţi înteleg că el este liderul şi că e perfect în orice moment şi ipostază.




Lupta pentru a învinge inamicul și a restaura armonia îi va transporta pe Emmet, Lucy, Batman și prietenii lor în ținuturi foarte foarte îndepărtate, către lumi neexplorate, inclusiv într-o galaxie unde totul este cântat. Misiunea le va testa curajul, creativitatea și abilitățile de reconstrucție, dar îi va ajuta în același timp să afle cât de speciali sunt. 

O producție Warner Bros. Pictures și Warner Animation Group, în asociere cu LEGO System A/S, Lin Pictures/Lord Miller/Vertigo Entertainment, animația „Marea Aventură LEGO® 2” are premiera pe marile ecrane din 15 februarie, în varianta 3D dublată în limba română.  


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus