Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Irina Rimes este regină pe marile ecrane, numai în ,,Marea Aventura Lego 2”

0
Irina Rimes este regină pe marile ecrane, numai în ,,Marea Aventura Lego 2”
Aflată la debutul său în dublajul de animaţie, Irina Rimes poate fi auzită din 15 februarie pe marile ecrane, în interpretarea reginei Watevra Wa’Nabi din ,,Marea Aventura Lego 2”, mult așteptata continuare a animației care a dat startul freneziei LEGO®.

Antrenor în celebra emisiune-concurs ,,Vocea Romaniei”, de pe PRO TV, Irina Rimes cântă şi încântă în rolul extravagantei regine Watevra Wa’Nabi. Despre prima ei experienţă în studioul de dublaj şi personajul interpretat, artista declară: ,,Este prima oară când fac asta şi recunosc că m-am gândit bine înainte să accept această provocare, pentru că sunt conştientă că nu pot să fac absolut tot ce îmi doresc şi că probabil abilităţile s-ar putea să mă limiteze. Trebuie să recunosc că mi-a plăcut şi cred că o să mai fac asta. Când mi s-a propus să dublez regina, personajul principal, m-am simţit puţin flatată, chiar dacă este un personaj negativ, pentru că mă regăsesc în anumite glume pe care le face, în tiparele ei de comportament. Sunt şi eu uneori răutăcioasă, cu măsură, însă consider că nu e un păcat mare să fii aşa din când în când.”, a concluzionat Irina Rimes.

După cinci ani în care totul a fost grozav, locuitorii din Bricksburg sunt din nou în pericol: invazia extraterestră LEGO DUPLO®, condusă de regina Watevra, distruge orașul mai repede decât poate fi reconstruit. 

În calitate de regină a îndepărtatei galaxii Systar, Watevra este o piesă strategică, cu o formă mereu schimbătoare şi un plan secret, care le va putea schimba vieţile tuturor, în frunte cu Emmet şi Lucy.

Lupta pentru a învinge inamicul și a restaura armonia îi va transporta pe Emmet, Lucy, Batman și prietenii lor în ținuturi foarte foarte îndepărtate, către lumi neexplorate, inclusiv într-o galaxie unde totul este cântat. Misiunea le va testa curajul, creativitatea și abilitățile de reconstrucție, dar îi va ajuta în același timp să afle cât de speciali sunt. 

O producție Warner Bros. Pictures și Warner Animation Group, în asociere cu LEGO System A/S, Lin Pictures/Lord Miller/Vertigo Entertainment, animația „Marea Aventură LEGO® 2” are premiera pe marile ecrane din 15 februarie, în varianta 3D dublată în limba română.  



Galerie Foto

  • Irina Rimes este regină pe marile ecrane, numai în ,,Marea Aventura Lego 2”
  • Irina Rimes este regină pe marile ecrane, numai în ,,Marea Aventura Lego 2”
  • Irina Rimes este regină pe marile ecrane, numai în ,,Marea Aventura Lego 2”

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus