Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Madonna, în prima poză alături de cei șase copii ai săi

0
Madonna, în prima poză alături de cei șase copii ai săi
Deși pare greu de crezut, celebra cântăreața nu a avut, până acum, o fotografie în care să apară alături de toți cei șase copiii ai săi. Cel puțin în spațiul public. Însă acest cadru special a fost imortalizat și publicat pe contul să de Instagram, chiar de ziua sa de naștere, pe 16 august, când Madonna a împlinit 59 de ani. Cum arată copiii artistei? Vezi în articol!

De când le-a adoptat pe gemenele Esther şi Stella, Madonna nu a reușit să-și surprindă toții copiii într-o singură fotografie. Până de curând! Mai precis, de ziua ei, pe 16 august, Madonna a organizat o petrecere care a durat trei zile şi trei nopţi, de la care au lipsit costumaţiile de epocă şi armăsarii. La miezul nopţii, cântăreața a încălecat pe un armăsar alb şi a ieşit la plimbare prin orăşel.

Însă, cel mai emoționat moment al evenimentului, a fost poza pe care Madonna a făcut-o alături de toți cei șase copiii ai săi: Rocco și Lourdes – copiii săi biologici, și cei adoptați: Mercy, David, Esther şi Stella.Foto: Instagram


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus