Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Mark Zuckerberg, prima fotografie cu cea de-a doua fiică a sa, August

0
Mark Zuckerberg, prima fotografie cu cea de-a doua fiică a sa, August
Fondatorul Facebook şi soţia sa Priscilla Chan au prezentat-o lumii pe cea mai nouă membră a familiei. Cei doi i-au urat bun venit pe lume celei de-a doua fiice printr-o scrisoare şi o fotografie în patru publicate pe pagina de Facebook.

"Bine ai venit pe lume! Mama ta şi cu mine suntem nerăbdători să vedem ce vei deveni", începe scrisoare lui Mark Zuckerberg şi a soţiei sale. 

Cei doi au publicat, luni, o fotografie de familie, alături de scrisoarea pe care i-au adresat-o lui August, cu speranţa ca ea să se bucure de copilărie. Ei au scris: "copilăria e magică", continuând cu îndemnul de a "nu îţi irosi timpul gândindu-te prea mult la viitor". 

"Generaţia ta ar trebui să aibă o viaţă cosiderabil mai bună decât a noastră şi avem responsabilitatea de a contribui la acest lucru", au scris cei doi soţi. "Suntem optimişti în privinţa generaţiei tale şi a viitorului". 

"Lumea poate fi un loc dificil. De aceea este important să-ţi faci timp să ieşi afară la joacă", este mesajul fondatorului Facebook pentru fiica lor. "Vei fi ocupată când vei creşte, aşa că sper să-ţi faci timp să miroşi toate florile şi să aşezi acum toate frunzele pe care le vrei în buchetul tău", i-au transmis părinţii lui August. 

Zuckerberg şi Priscilla Chan mai au o fată, Max, născută în 2015. August este numele celei de-a doua fiice a cuplului. Fondatorul Facebook a anunţat pe 18 august căşi va lua două luni de concediu paternal. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus