Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Prima zi de școală a Prințului George. Moștenitorul Marii Britanii a fost însoțit de tatăl său VIDEO

0
Prima zi de școală a Prințului George. Moștenitorul Marii Britanii a fost însoțit de tatăl său VIDEO
În Marea Britanie a început deja școala, iar printre boboceii din primul an se numără și cel de-al treilea moștenitor al tronului Marii Britanii, nimeni altul decât Prințul George, în vârstă de 4 ani. Acesta a fost condus în prima zi de şcoală doar de tatăl său.

Zi importantă pentru Casa Regală a Marii Britanii, căci Prințul George este începând astăzi… școlar. Primul născut al prințului William și al lui Kate Middleton a fost condus în prima zi de şcoală doar de tatăl său, mama sa, ducesa de Cambridge, având probleme de sănătate care au determinat-o să-şi anuleze deja programul pentru primele două zile ale acestei săptămâni.

Prinţul George, care are 4 ani, va urma cursurile şcolii Thomas's Battersea, unde taxa anuală este de 18.000 de lire. Iar uniforma include pantaloni scurţi şi jachetă de culoare bleumarin şi şosete negre.

În imaginele surprinse de The Telegraph, se vede cum Prinţul William şi-a ajutat fiul să coboare din maşină şi apoi l-a condus către porţile şcolii, ducându-i ghiozdanul şi ţinându-l de mână.



Tatăl şi fiul au fost întâmpinaţi de Helen Haslem, directoare în şcoală, iar tânărul prinţ a dat mâna cu ea, înainte de a fi condus în sala de clasă.

George este într-o clasă cu alţi 20 de elevi şi va avea propriul său pupitru şi un cuier cu numele său pe el. Care va fi acesta, ținând cont că monarhii nu au decât o succesiune de prenume? Goerge Cambridge, după titlul purtat de Prințul William, care este acum Duce de Cambridge. El va sta la şcoală pentru început doar jumătate din program, pentru a se obişnui treptat cu activităţile ca elev.

Ben Thomas, director al şcolii a precizat că prinţul George nu va beneficia de un regim special, dar că au fost luate măsuri astfel încât prezenţa sa să nu afecteze alţi elevi.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus