Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Primele imagini cu bebelușul regal! Kate Middleton și Prințul William au prezentat lumii noul născut la ieșirea din spital

0
Primele imagini cu bebelușul regal! Kate Middleton și Prințul William au prezentat lumii noul născut la ieșirea din spital
Așteptarea a luat sfârșit! După ce Casa Regală a anunțat că Ducesa de Cambridge a născut în această dimineața un băiețel de 3,8 kilograme, iată că noul membru al familiei a fost prezentat publicului larg. Bebelușul a fost fotografiat la ieșirea din spitalul în care s-a născut alături de părinții săi.

Ducii de Cambridge și bebelușul regal, care a venit pe lume azi, la ora Angliei 11:01, 13:01 ora României, au fost surprinși pe treptele spitalului unde micuțul a venit pe lume. Cu câteva ore înainte, Prințul William i-a adus pe cei doi copii mai mari, George și Charlotte, să îl cunoască pe frățiorul lor.

Cu aceasta ocazie, George și Charlotte au purtat ținute albastre și au părut nerabdători să ajungă la spital. 



Desi a născut azi dimineață, Kate a și părăsit maternitatea. Ea arată impecabil după ce a născut a treia oară și a îmbrăcat o rochie roșie cu guler alb, semnata Jenny Packham, la fel cum a purtat prințesa Diana după ce l-a adus pe lume pe Printul Harry.

Prințul William l-a prezentat pe fiul său publicului și apoi a lăsat-o pe Kate să îl țină în brațe. Nou-născutul, al cărui nume încă nu a fost dezvăluit publicului, a fost îmbracat in haine albe și a beneficiat de toată atenția mamei lui.

Foto: Instagram


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus