Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Prinţul George a împlinit 5 ani! Palatul Kensington a dat publicităţii o fotografie specială

0
Prinţul George a împlinit 5 ani! Palatul Kensington a dat publicităţii o fotografie specială
Prilej de bucurie în Familia regală britanică, căci cel de-al 43-lea monarh în linia succesorală a împlinit pe 22 iulie frumoasa vârstă de 5 ani. Ducele şi ducesa de Cambridge au dat publicităţii o fotografie oficială cu prinţul George, mulţumind tuturor pentru mesaje, potrivit unui anunţ al Palatului Kensington.

Prinţul George apare în imagine îmbrăcat într-o cămaşă albă cu tiv albastru, afişând un zâmbet larg, cu mâinile la spate.  Potrivit informaţiilor apărute în presă, familia regală s-ar afla în Caraibe, unde William şi Kate se pare că i-au dus pe copii în vacanţă, pe insula exclusivistă Mustique.



Primul născut al Prințului William a avut o serie de apariţii publice în ultimele 12 luni, de la momentul începerii şcolii, până la cel inedit din balconul de la Palatul Buckingham, când familia regală celebra aniversarea oficială a reginei Elisabeta a II-a. 



► Citește și Garderoba regală: De ce Prințul George poartă întotdeauna pantaloni scurți


Prinţul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut într-un salon privat al spitalului St. Mary's din Londra, pe 22 iulie 2013. În prezent, moștenitorul Coroanei urmează cursurile şcolii Thomas's Battersea din sudul Londrei, unde taxa anuală este de 18.000 de lire.

Strănepotul reginei Elisabeta a II-a va fi cel de-al 43-lea monarh în linia succesorală. El va domni după Prinţul Charles de Wales, care va fi urmat de William.

Foto: Instagram


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus