Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Prinţul George, ameninţat de un complot terorist. Casa Regală a luat măsuri sporite de securitate

0
Prinţul George, ameninţat de un complot terorist. Casa Regală a luat măsuri sporite de securitate
Este una dintre cele mai îndrăgite figuri din Casa Regală a Marii Britanii, însă acest lucru l-a transformat și într-o țintă pentru un posibil atentat terorist. Familia regală a cerut sporirea măsurilor de securitate pentru Prinţul George, la şcoală şi în plimbările acestuia prin Londra, după ce un susţinător al ISIS a cerut reţelei teroriste să îl atace pe băieţel.

Potrivit TMZ.com, măsurile de securitate vizează Şcoala Thomas din Battersea, Londra, frecventată de prinţul George. În același timp, mai multe gărzi de corp îl vor însoţi pe prinţ în plimbările acestuia cu mama sa, ducesa Catherine de Cambridge, şi bunica maternă, Carole Middleton, care are grijă frecvent de el.

În vârstă de 4 ani, prinţul George este fiul cel mare al prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge. El este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul William, şi bunicul său, prinţul moştenitor Charles.




Husnain Rashid, un susţinător al reţelei Stat Islamic, care a încurajat militanţii terorişti să îl atace pe prinţul George, ar putea fi condamnat la închisoare pe viaţă după ce şi-a recunoscut actele de terorism, relatează site-ul cotidianului The Guardian.

Individul a cerut teroriştilor care acţionau pe cont propriu să îl vizeze pe moştenitorul tronului, care tocmai începuse, anul trecut, cursurile Şcolii Thomas din Battersea. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a negat iniţial toate acuzaţiile, însă, în urmă cu o săptămână, pe 31 mai, şi-a schimbat declaraţia pentru patru din cele şapte capete de acuzare.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus