Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

“Adoptă o mamă!”, o nouă campanie marca Mirela Retegan, dedicată mamelor din România

0
“Adoptă o mamă!”, o nouă campanie marca Mirela Retegan, dedicată mamelor din România
Antrenorul Părinților, Mirela Retegan, a dat startul unei noi campanii dedicată mamelor care au nevoie de ajutor.

“Adoptă o mamă! Am ales să am grijă de acele femei care au avut curajul să fugă din calea unor soți, parteneri agresivi și să se refugieze împreună cu copiii lor în Casele Apgar ale Asociației Touched România, în speranța că aici vor găsi puterea să pornească pe un drum nou în viață, pavat cu înțelegere, susținere și dragoste.


Sunt femei pentru care libertatea și dragostea au reprezentant un vis greu de atins, care ani la rând au suferit umilințe greu de imaginat, au devenit victime ale unei societăți care încurajează, încă, traiul cu agresorul.


Visul acestor mame este să aibă o poșetă, un ruj sau un parfum. Lucruri mult prea scumpe pentru a și le permite. Ciudat, dacă ne gândim câte poșete pe care nu le folosim avem în dulap sau câte zeci de perechi de pantofi nepurtați avem în debara", povestește Mirela.


Cum poți intra și tu în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România? Pregătește un pachet în care pui orice lucru nou pe care îl consideri util unei femei (un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, o geantă etc ) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată. Ambalează frumos pachetul, scrie o felicitare sau chiar o scrisoare pentru o mamă pe care vrei să o ajuți.


Toate pachetele trebuie trimise la sediul Zurli. La începutul lunii martie, Mirela Retegan va organiza o petrecere pentru aceste femei, a căror viață nu a fost deloc roz.


Foarte important! Trimiteți pachetele voastre prin curier (nu prin Poșta Română, pentru a vă asigura că ajunge la timp) până cel târziu 28 februarie 2019, la adresa S.C. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI, str. Barbu Văcărescu nr 164A, clădirea C3, intrarea A, etaj 2, București. Persoana de contact Andrea Bartha, telefon 0728143168.Detalii pe www.mirelaretegan.ro!


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus