Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Mirela Retegan lansează o nouă carte pentru părinți și copii: „Jocuri de jucat toamna”

0
Mirela Retegan lansează o nouă carte pentru părinți și copii: „Jocuri de jucat toamna”
Toamna se numără... jocurile copilăriei! Curtea Veche Publishing și fondatoarea Găștii Zurli, Mirela Retegan, vă propun să lăsați deoparte telefoanele și tabletele și să le înlocuiți toamna aceasta cu jocuri numai bune pentru părinți și copii. Cartea „Jocuri de jucat toamna” este disponibilă pentru precomandă cu autograf până pe 14 octombrie.

„Antrenorul părinților”, fondatoarea Găștii Zurli, Mirela Retegan, revine în această toamnă cu o nouă apariție editorială pe placul părinților, cât și a copiilor! Cartea „Jocuri de jucat toamna”, publicată de Curtea Veche Publishing, este primul curs dintr-o serie care va face mai ușoară „meseria” oricărui părinte. Mirela Retegan vă propune o colecție de jocuri de jucat în familie, jocuri prin care părinții se conectează mai ușor cu copiii lor. Autoarea a strâns în această carte jocuri pe care le-a inventat, le-a descoperit sau le-a adaptat din multitudinea de jocuri care au pus bazele celei mai frumoase relații din viața sa, cea cu propriul copil. 

Mirela Retegan propune astfel o serie unică de jocuri de jucat în casă, în mașină, înainte de culcare sau de trezire, înainte de a intra la doctor, de jucat la cumpărături ori în tabără, în doi sau în oricât de mulți! Mirela Retegan este o voce puternică a generației sale. Își recunoaște imperfecțiunile și povestește cu umor și sinceritate maximă despre cum i s-a schimbat viața când Maya, fetița ei, a devenit adolescentă. Experiența, optimismul, relaxarea și inteligența emoțională au transformat-o pe Mirela Retegan într-un lider în materie de educație non formală. Ea răspunde firesc întrebărilor pe care și le pun părinții adolescenților de azi și vorbește onest despre perioada atât de complicată în relația copil-părinte.  La Curtea Veche Publishing, este autoarea volumelor “Astăzi este despre astăzi” și „Fii de partea mea.”

Cartea „Jocuri de jucat toamna” este disponibila pentru precomandă cu autograf pe site-ul www.curteaveche.ro până pe 14 octombrie la prețul de 34 de lei.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus