Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Ducesa de Cambridge a fost internată în spital! Cel de-al treilea copil al Prințului William se va naște azi

0
Ducesa de Cambridge a fost internată în spital! Cel de-al treilea copil al Prințului William se va naște azi
Cel de-al treilea copil al Prințului William și al lui Kate Middleton se va naște azi. Reprezentații Casei Regale au confirmat oficial că Ducesa de Cambridge a intrat în travaliu în această dimineață.

UPDATE: Ducesa Catherine de Cambridge a născut un băiețel! Bebelușul, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-a născut la ora 11.01. Copilul a avut la naştere - la care ducesa de Cambridge a fost asistată de soţul său, prinţul William - greutatea de aproximativ 3,8 kilograme. Ducesa de Cambridge şi bebeluşul se simt bine, potrivit informaţiilor publicate pe contul de Twitter al Palatului Kensington, reşedinţa oficială a acesteia.


Viitoarea regină a Marii Britanii a fost internată în această dimineață la Spitalul St Mary din Londra. Știrea a fost confirmată cu puțin timp în urmă de conturile oficiale de social media.

"Alteța sa regală Ducesa de la Cambridge a fost internată la Spitalul Sf. Maria, Paddington, Londra, în această dimineață, în stadiul incipient al travaliului", este anunțul de pe Twitter al Palatului Kensington.





► Citește și Ce nume ar putea primi cel de-al treilea copil al prințului William?


Momentul este așteptat cu multă nerăbdare de toți britanicii mai ales că o altă veste a luat cu asalt primele pagini ale tabloidelor din Anglia: sora lui Kate Middleton, Pippa, este gravidă cu primul ei copil. Ea şi soţul său, James Matthews, vor deveni părinţi în octombrie şi sunt peste poate de fericiţi.

Prințul William și Kate Middleton mai au doi copii: George Alexander Louis și Charlotte Elizabeth Diana, născuți în 2015, respectiv 2013.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus