Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Gașca Zurli, 1 milion de abonați pe YouTube!

0
Gașca Zurli, 1 milion de abonați pe YouTube!
Cea mai iubită trupă pentru copii din România, Gașca Zurli, a atins o cifră impesionantă de fani pe canalul de YouTube - 1 milion de abonați.

10 august 2019 rămâne în istoria Zurli ca fiind ziua în care pe canalul oficial de YouTube s-au adunat 1 milion de fani din toată lumea.

Gașca Zurli reușește să depășească un nou record, păstrându-și stilul unic și originalitatea.

Aproape 600 de clipuri încărcate, 830 de milioane de vizualizări totale, 1,5 miliarde de minute vizionate și peste 1 milion de abonați adună astăzi contul oficial Zurli.

Mirela Retegan a lansat canalul de YouTube Zurli Official în 2011, ca loc de întâlnire pentru copii cu personajele lor preferate. Momente din spectacole, live-uri, videoclipuri, emisiuni online, apariții TV și multe altele sunt la un click distanță, disponibile gratuit pentru fanii Zurli din orice colț al pământului.




YouTube a fost platforma noastră de lansare, scena noastră principală. Ne-a ajutat să ajungem la cât mai mulți copii. Și iată că am ajuns!!! Avem 1 milion de abonați. Sunt copleșită, lumea Zurli e o lume minunată și sunt foarte bucuroasă că prietenii noștri din toată lumea sunt cu noi pe canalul de YouTube, a declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Contul de YouTube al Găștii Zurli s-a transformat într-un adevărar spațiu de joacă, în care fiecare poate asculta orice cântec vrea, poate viziona un spectacol cap coadă ori asculta povești clasice reinterpretate de personajele din Gașcă.

Cel mai vizualizat clip este Aram sam sam, cu peste 120 de milioane de vizualizări, urmat îndeaproape de hit-ul Am o căsuță mică, Lingușeală de cățel, Cântecul lui Yuppi și Cântec pentru Maya.

Lună de lună, milioane de oameni intră pe canalul Zurli și se bucură de cântece, jocuri, spectacole. În fiecare week-end, copiii așteaptă câte un nou episod din emisiunea Duminica Zurli.

Astfel, clipurile Găștii Zurli au acumulat peste 1,5 miliarde de minute de vizionare.

Din Dominicană până-n Turcia, din Bali până-n Suedia, Danemarca sau America, cântecele Găștii Zurli aduc veselie în casele românilor din diaspora și îi fac pe străini să fredoneze cântece românești pentru copii.

Gașca Zurli susține 2 turnee naționale în fiecare an și adună zeci de mii de spectatori în sălile polivalente și de sport, sute de spectacole de-a lungul anului, în țară și în diaspora, iar în luna octombrie pornește într-un nou turneu, "În jurul lumii".



Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus